update.




 

Förlåt allihopa, är ruggigt dålig på att uppdatera! Är ju egentligen inte så svårt att uppdatera lite varje dag men jag är alldeles för tankspridd & en aningen lat..

Vardagen går & Engla växer & blir så stor, de är  helt galet va tiden går fort! Engla sover fortfarande väldigt bra, hon somnar mellan halv 8 & 9.. beror lite på hur hon sovit på dagen. Sen sover hon hela natten, brukar kunna vakna till vid 6,7 på morgonen men då får hon bara nappen & så somnar hon om till 8,9 sen kliver vi upp :) här hemma är de inga problem alls :)
I helgen ska hennes spjälsäng målas klar sen är den hennes, hon börjar bli lite för lång för vaggan!
Vi har kommit iordning väldigt bra i lägenheten, trivs verkligen! Så de känns skönt att alla renoveringar som skulle göras är färdiga :)
& längta till jul gör jag också, verkar inte bara va jag som gör de :P Just den här julen blir ju lite speciell eftersom de är engla-fisens första, även om hon inte kommer förstå så mycket är de nåt speciellt ändå! Vi har bestämt oss för att fira jul i våran lägenhet & dom som vill fira med oss får komma till oss helt enkelt! kändes mycket skönare & framförallt lättare att göra så än att vi ska låna en bil av nån & sen flänga runt på julafton..

Imorgon åker Nicklas till Hammerdal för att umgås &  sen spela volleyboll på lördagen!
& imorgon kommer Anne-lie hem också, dock bara över helgen men de ska bli såå mysigt! önskade innerst inne att hon ville mysa med mig & fisen imorgonkväll ;P men hon ska ut & slira men sååklart får hon de ;) hon har ju flera stycken hon ska hinna träffa när hon är upp! Men på lördag får vi rå om henne & mysa hela dagen. Då är de Te-supén också, ska bli skit skoj faktiskt! De är nånting man sett framemot hur länge som helst.Jag kommer att lämnar Engla hos momma bettan tills Nicklas kommit hem,  så tar jag & Anne-lie 2-bussen på byn & sen blir de att föra hos Tina!! :) :) Kvällen kommer bli legen.....dary ;)

Va ju med i en tävling på Facebook där man fick skicka in ett kort & flest röster vann, vi kom 2:a & vann en tavla som är 70x50cm, så de kommer såklart bli en bild på Engla som troligtvis kommer att pryda en av vardagsrumsväggarna! Kommer bli kanon :)

Nej nu ska jag krypa ner i soffan med lite te, måste bara rekommendera den här sidan, www.etea.se heelt underbart goda, finns flera olika sorter, en för varje smak! Ikväll dricker jag "Manhattan Rooibos" de är ett rött te som är smaksatt med champagne vanilj & jordgubb! MUMS! :)

Nu har vi catcha upp litegrann iaf ;)
Vore tacksam om ni kommenterade lite oftare, mycket roligare att uppdatera då :)

home alone.

Sitter just nu i soffan & lyssnar på sån där musik man inte kan lyssna på när nicklas är hemma.. sån där musik han inte riktigt tycker om (tror ja?) ;) Är nämligen så att mina hjärtan är ute på en liten roadtrip, dom är påväg & ska hälsa på Nicklas farfar :) & eftersom jag ska bort senare idag kändes de alldeles för stressigt för mig att följa men de kommer ju fler gånger!

Vet inte alls va jag ska göra nu när man är ensam hemma, va ju som ett bra tag sen man va själv såhär länge.. Antar att de blir så att man tar fram dammsugaren & putstrasan & städar.. va kan man annars göra? :P
Men en sak vet jag att jag SKA göra iaf, ska ha lite spa för mig själv.. ta ett långt bad med ansiktsmask, hårinpackning & massor av skum ;) de är ett som är säkert!
Ikväll ska jag nämligen slå mina kloka ihop med några tjejer & dricka vin & sen ska vi gå ut på g3 & röja till SMALARE ÄN THORD!! Ska bli så himla roligt & speciellt eftersom de är thord som spelar, dom är grymma!!!

Nästa helg kommer min bästavän hem, ingen är gladare än jag! <3


Nej om man skulle ha ätit nån lunch & sen plockat lite i lägenheten.. ja så får de blir, hoppas ni får en härlig helg allihop!!


kraam

dålig dag!

åååååhnej!! värken från helvetet är här, såna här dagar/veckor skulle jag helst bara vilja radera men går inte de så får de bli att sitta i ett VARMT bad, enda chansen till lite lindring.. gaaah, jag har INTE saknat de!!! jävla påhitt de här, fyfan!!

Ska försöka ta mig ur soffan & ner på stan en sväng för att inhandla ett fotoalbum bl.a som vi ska skicka till Norge & Englas kusin Oliver! Har bestämt oss för att skicka iväg några kort varje månad på oss här i Sverige så han hänger med eftersom de är så långt mellan gångerna vi ses, tyvärr!!! :/


& Engla växer så de knakar, man ser förändringar & framsteg varje dag. Hon är så nära att vända sig från rygg till mage.. bara den där rackarns armen som är ivägen :)




Nej nu ska jag gör aslag i saken & ta med mig la familia & åka ner på stan, får se om jag kanske lägger in några lägenhetsbilder senare ;)


heeej hopp!

vackra barn <3


blablabla.

Hade hoppats på en någorlunda bra dag men de vart de inge av med, ingen sol, ingen ork, ingen lust till nånting alls! Men just därför ska jag trotsa mig själv & gå ut i blåsten & gå en promenad. Jag har så dålig själdiciplin när de kommer till att röra på sig & träna men de ska & måste de bli ändring på, för de här går ikke!!


Engla har blivit en stor tjej, sist vi va på BVC vägde hon 6290gr & va 61.5cm lång, alla sa att hon skulle bli stor snabbt men så här fort trodde jag inte de skulle gå :) hehe. Hennes garderob är nu PROPPfull med massor av kläder, strl 62-68! Har även en massa större storlekar som, 80.. de är svårt att förstå att fia-lotta ska bli SÅ stor & när man tänker så, så kommer man ju på att hon ska ju bli 18 hon också.. shit, konstigt att tänka sådär.. Hon är ju ändå våran lilla prinsessa, :)

En tråkig vardag kan bli rolig med impuls-grejer, vilket jag tänker göra idag!! ;)



Nu kom soooooolen fram också, man blir så mycket gladare då :)

Jaaaa, jag lägger in lite bilder senare idag/kväll på vårat underverk! :)

Börja kommentera mera, sjukt tråkigt att skriva när ingen kommenterar, man blir mer pepp när man loggar in & ser att man fått kommentarer, såå sätt igång !



puss&kram

ROSA BANDET INSAMLING!!!!!


http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Stod-oss/insamlingar/?collection=4240

GÖR SKILLNAD, STÖD ROSA BANDET DU OCKSÅ!!
Klicka på länken & skänk pengar till min insamling på cancerfonden.se


FREDAGSMYS!


ÄR DE INTE KÄRLEK, SÅ SÄG?

Engla Lee Marie, 6/7 -10


1 dag           3 månader


Tiden går så himla fort & lillhjärtat är redan 3månader!! Idag plockade vi undan massa kläder hon växt ur & tog fram massa större storlekar! När man tittar på klänningarna som hon hade för typ 2månader sen går de inte förstå att hon varit såå liten, älskade fia-lotta! Nu dom senaste 2veckorna har hon börjat skratta riktigt rejält & hon är jämt glad! Hon gör mig till den lyckligaste människan på jorden! Man skulle kunna drunkna i hennes "pappa"-blå ögon & hennes stora leende gör en alldeles varm i kroppen, de är fortfarande lite obeskrivligt att denna lilla krabaten är min, våran lilla prinsessa!
& hon är så snäll, kan inte förstå vad vi gjort för att förtjäna en så snäll liten tjej :) Äter ca 4-5mål om dagen, somnar mellan halv 9 - halv 10, sover hela natten, vaknar runt 8-9 & tokskrattar när man kikar ner i vaggan för att ta upp henne på morgonen! Jäkla gounge, inte ett dugg svårt att kliva upp när man möts av ett sånt leende måste jag säga :)


Hon är helt enkelt vårat vackraste konstverk nånsin & jag är en så stolt mamma ♥

buzzador! :)

Har kommit med i min första Buzzador kampanj, jag har fått hem ett paket med 15st nappar från Bambino.
"Bambino lanserar en ny sugnapp som är anatomiskt utformad och anpassad för det lilla barnets ansikte. Karin Mannerstål, känd från inredningsprogram på tv, står för det fina motivet (napparna kommer i blandade mönster)."

Är du intresserad av att få testa dessa nappar (gratis!!) & hjälpa mig med kampanjen så hör av dig så berättar jag mer! Napparna är för barn från 0-6månader.


Engla Lee Marie <3




Är helt slut i kropp&knopp, har nog en liten förkylning i kroppen..
så ikväll blir de inte mycket skrivet utan mer bilder av vårat underverk,
vackraste Engla Lee Marie <3

Hon kan leka i timmar
Men dagen tar slut
Och vad pappa än säger
Så vill hon ändå ut
Nu måste du sova
Så säger han jämt
Men pappa vet inte
Vad Engla-Li bestämt

Hon ska till månen i raket
Men det är Engla-Li's lilla hemlighet
Och det finns ingen som vet
För de sover
Där ska hon sitta och titta ned
Tills hon inte orkar titta mer
Sen skyndar hon sig hem
Till mamma, pappa, bror och säng


amor vincit omnia.


Så här ser Engla-fisen ut idag! Hon har på sig sina snygga adidas-dräkt :)
Den va en av dom första grejerna vi köpte när vi fått veta att vi skulle bli föräldrar!


Ska ner en sväng på stan idag
, ska på öppna förskolan en sväng & träffa alla bebisarna!



Tog ju & målade köket igår, vitt blev de! Så nu måste vi hålla oss i vardagsrummet/sovrummet för att vi har alla fönster öppna så de inte ska lukta så mycket färg.
Tänkte ta massa kort idag på hur våran lägenhet ser ut, börjar bli mer & mer som vi tänkt oss :)
Fattas några enstaka grejer men de kommer, de kommer!

Nu ska jag äta nåt sen hoppa in i duschen!
(förresten, imorgon blir engla 3månader, stooooola sejen!!)


PUSS

lite körigt just nu....

...men håll till godo, efter helgen blir de ett inlägg om vad vi har haft för oss :)

RSS 2.0