täfling!



Är med i en tävling där man kan vinna dom här grymt fina tavlorna :) Va med och tävla du med! Gå in på http://niiinis.blogg.se

Grattis Pappa! <3

Som förebild han går i livets långa trappa.
Och ingen är som han..
Han är min kära pappa !

Grattis världens bästa pappa på 23-årsdagen! :)

PUSS&KRAM från Engla-fisen!
ps. mamma hälsar också grattis!
<3



I still run this town like a dancehall queen.

Jag måste bara få börja de här inlägget med att klaga! Jag måste få ur mig lite ilska.. Jag tycker de är otroligt barnsligt av människor som tycker de är bra(?!) att SD är i riksdagen, att dom inte kan förklara eller argumentera när man ställer frågan, "-Okej, du tycker de är bra att SD är i riksdagen.. men just VAD är de som är så bra?" ingen har kunnat kommit med ett bra svar. & sen säger jag absolut ingenting om att man inte får tycka som man vill men när man tycker de är bra att ett främlingsfientligt parti som använder sig av andra partiers frågor för att "gömma" sina egna korkade saker & inte kunna ge ett rakt svar då tycker jag man ska tänka om! De här är 2010 men Sverige liknar idag mer Hitlers Tyskland under andra världskriget med tanke på hur tänket går hos Jimmie Åkesson & hans följeslagare. Jag måste också få ta upp nåt jag tycker är så otroligt irriterande,  SD's partisekreterare Björn Söder stod i TV & sa att dom INTE va främlingsfientliga... men ändå vill dom ta bort 90% av all invandring.. de är så gott som all invandring till Sverige.. Jag kan förstå att man kan se problem i att invandrare inte jobbar, slåss & går på bidrag.. men HALLÅ!? De finns väl för fan också svenskar som inte jobbar, slåss & går på bidrag.. de finns tillome svenskar som är 100 gånger latare. Fan, de finns andra sätt att "rädda" Sveriges ekonomi & land utan att behöva va främlingsfientlig. Tänk bara på allt alla invandrare ger oss, norskar, danskar, turkar som muslimer.. sluta va så jävla insnöade på att sverige ska va svenskt i minsta detalj.. öppna upp ögonen & se, de här är 2010 & alla länder har invandrare, mer eller mindre. VI MÅR BRA AV ANDRA KULTURER & MÄNNISKOR.



puh, nu har jag fått ur mig lite iaf :)
Idag har jag & Engla varit på öppna förskolan & lekt med bebisarna, mysigt! :) bilder från de är kommer upp imorgon!
Ikväll blir de iaf mys med min fina familj <3
På lördag ska vi på bröllop i Frösö Kyrka, Nicklas morbror ska gifta sig,k ska bli riktigt roligt!!! :)
Har bara leggings & en kofta kvar till Engla, sen har vi alla kläder & är fit for fight!

skriver mer imorgon för nu har jag inte tid, utan ska mysa <3


skämmes..

Har varit VÄLDIGT dålig uppdatering här, hinner inte skriva så långt den här gången för vi ska åka ner på stan & gå på öppna & träffa bebisar :) men jag lovar att de kommer en längre uppdatering senare idag/ ikväll :)
Så håll ut kära läsare!!

saknad.



GRATTIS FARMOR PÅ DIN FÖDELSEDAG!
Jag kommer förbi senare och lämnar blommor!
Jag saknar dig, <3
PUSS FRÅN ENGLA

Vaken dag

Tjillevippen!

Första blogginlägget från mig, o då är ja bara 2 månader, kan säga att ja är rätt snabblärd utav mig ;)

Tänkte bara beskriva hur min dag varit lite kort:

Vakna väl ca halv 8, kände mig lite hungrig så ja hojta lite efter mat, o eftersom ja e så söt så fixade de sig direkt.

Sen va de mest chill me pappa o mina kompisar skruttan o biet, har rätt kul med dom ja. Dom säger inte så mycket men dom verkar roliga så ja skratta åt dom ändå

Sen sa ja åt papa att vi skulle gå en sväng på stan, o han hade ändå några ärenden så de passa ju bra.
Såg dock inte så mycket av stan, tog o sov en stund ist. Dock vakna ja till när vi va på arbetsförmedlingen, o vilket tråkigt ställe tyckte ja, så ja skrek åt pappa att vi kan inte vara kvar här mycket längre. Pappa höll me, så vi gick direkt. Medans Pappa gick runt o skjutsa på mig så låg ja väl mest o fundera på, o längtar tills ja kan använda mina 2 ben till att springa ifrån mamma o pappa!

Efter en promenad så vart de dax att äta tyckte mina föräldrar, ja dom alltså, inte jag. Jag fick sitta på bordet och titta på. Tack för de, tur ja har mina 2 kompisar hängandes i babysittern iaf!

Tog o kika på idol med mamma o pappa, dock väldigt dåliga som sjöng. Tycker ja e bra mycket bättre, vet dock inte om morsan o farsan tyckte de.

O nyss så va vi o kika lite i lägenheten våran o hämta lite saker. Dom har iaf börjat lite smått på väggarna nu, ska väl börja kakla vilken dag som helst. Vitt skulle de bli enligt papa, o grått på golvet, men där va ha inte riktigt säker på vad han hörde.

Ska väl ta ett dop snart lr något, får se vad mina föräldrar har planerat. Fast jag skulle nog helst vilja gå o lägga mig som ja känner mig.

Får se va som händer imorgon, jag vill kunna gå iaf. Ska se om mamma o pappa vill hjälpa mig.

Ska försöka lära mig hur man använder en kamera så kommer de bilder när ja skriver också.

Puss o kram! Älskar er MAMMA & PAPPA <3


städa/baka/laga mat-torsdag!

Idag har dagen bestått av att städa hela mammas lägenhet, snäll som vi är ;) & sen gick jag in & kikade runt lite på en massa receptsidor & hamnade på http://annajosefin.bloggagratis.se/, grymt många goda recept där! rekommenderas starkt :) Vart inspirerad & kände för att baka, så de blev en sväng på affärn & sen satte vi igång! Morotskaka & Potatisbakelse har de blivit idag, imorgon gör vi snickerskaka & dumlekakor med noblesse på!!
Har redan hunnit provsmaka morotskakan & jisses va gott! ;) Åt även tacopaj till middag & de vart så himla gott, receptet på den finns längre ner i inlägget :)
Mitt i all rusch har Hugo & Marcus varit här & hälsat på & gud va Hugo & engla gillar varann!
Engla får alltid ett stort leende när hon ser han & Hugo är alltid så go & snäll med Engla, precis som ens stor-kusin ska va :)
Har tittat på idol & fia-lotta va helt inne i programmet, de märktes när hon gillade nån eller INTE gillade nån av dom som sjöng ;P
Nu ska jag äntligen lägga in en massa bra musik i min nya snygga mp3 så jag kan ut & gå imorgonbitti! yihoo!

så här ser den ut, sjukt liten & behändig! Inge större mekanismer & onödigt tjaffs utan en helt vanlig mp3, bra att ha när man ska ut & gå liksom! :)


Käkade tacos igår & fick över lite köttfärs så de blev tacopaj med massa sallad & såser till middag idag,
Så här gjorde jag min paj:

Pajdeg (färdig, blanda pulver/vatten;)
10st Körsbärstomater
1 Rödlök
6st Fefferoni (beroende på hur starkt du vill ha)
Tacokryddad köttfärs
1halv dl cremé fraiche
1halv dl gräddfil
1burk Stark Tacosås

Hacka tomaterna, löken & fefferonin i små bitar. Blanda cremé fraiche, gräddfil & tacosåsen.
Kavla ut degen & klä formen, häll sen i köttfärsen & sprid ut tomater,lök & fefferoni, klicka sen ut lite av såsen (så mycket du vill) & ställ in den i ugnen!
Ta ut pajen när de är ca 5-10min kvar & krossa/smula över nachochips & sen på med riven tex-mex ost & sätt in i ugnen igen. Ta ut pajen när osten smält & fått fin färg!
Vi hade guacemole, vitlök- & vanlig stark tacos-sås till plus sallad av grönsallad, tomat, gurka & rödlök.
Hoppas de smakar!


Här kommer 2 bilder från idag:

Engla & hennes kusin Hugo, sötpruppar :)


Fia-lotta fick sitta i babysittern på bordet medans vi åt middag!

& här är några fler bilder:

Så fort Eminems skiva spelas
somnar Engla & sover så gott :)


Pappa Nicklas ute & racear :)


Söt tjej, HEJ! :)


Jag fullkomligt ÄLSKAR att bada! :)




Underbara dag!

Nu har jag bytt bloggsida & gud va skönt & slippa allt krångel med bubbleroom!!! Här är de tänkt att mest jag ska skriva men även Nicklas & Engla kommer slänga in ett inlägg ibland ;)

Vaknade i morse till solsken & fågelkvitter & kände att de här kommer bli en bra dag! Hoppade in i duschen & gjorde mig & Engla klar sen tog vi vagnen ut i finvädret! Riktigt skönt att va ute & gå när solen skiner ju, man får massor av energi :) Va ute & gick i en och en halv timme, gick över på frösön & strosa runt lite där också! Tillbaka in på stan & mötte upp Pappa Nicklas & gick och åt lunch på thörners inne på domus! Sen en sväng på stan & köpte kalasbyxor;) till Engla!

Va iväg en sväng till lägenheten också för att kolla om dom gjort nåt mer på toaletten & till våran förvåning har dom faktiskt lagt betonggolvet nu så vi är ju på väg framåt iaf så de är skönt! Längtar så himla mycket tills vi kan flytta tillbaka, ska bli skönt att få upp alla hyllor/tavlor & allt fixat & sen är de bara att njuuuta av en nyrenoverad fräsch lägenhet! De kommer bli såå himla bra när allt är uppe & fixat, goooosh va jag längtar! :) :)

När jag vart gravid kände jag mig typ ensammast i hela världen, kändes inte som att nån runtomkring mig va med barn men ack så fel jag hade :P Nu när jag sitter & räknar är de 4 kompisar som har en bebis påväg & guuuuuuuuud va jag tycker de är roligt! :) synd bara att 2st inte bor här utan i sthlm & gbg, låångt bort men förhoppningsvis får man se dom små underverken när dom är här & hälsar på eller när man själv är neråt :)
& sen har man ju haft turen att lära känna alla mammor/pappor i föräldragruppen också, de tycker jag är skit kul! :) Även om vi är ganska olika ändå, så kommer vi väldigt bra överens! Jag kan ju bara prata utifrån mig själv vad jag tror men jag tror nog att alla trivs väldigt bra i vårat lilla "mamma-gäng" :) de gör jag iaf!

Skriv gärna en kommentar med eran bloggadress om ni har nån så kan jag länka er :)

Här har ni massa bilder att kika på :)



Orkar inte lägga upp fler bilder nu men de blir mer imorgon så håll ut :)


RSS 2.0